Servicii

Asigurăm următoarele servicii:

1. Calcule și consultații tehnice; alegerea sistemelor optime cerințelor beneficiarilor și în conformitate cu reglementările în vigoare.

2. Comercializare echipamente de încălzire și sisteme solare.

3. Montaj - instalare echipamente termice și sisteme solare. Societatea noastră este autorizată ISCIR pentru montaj - instalare.

4. Puneri în funcțiune centrale termice și sisteme solare Societatea noastră este autorizată ISCIR pentru punerea în funcțiune a tuturor centralelor pe care le comercialzează. Punerea în funcțiune este efectuată de personal de specialitate, școlarizat permanent de către producători.

5. Service - reparare. Întreținerea și repararea echipamentleor termice trebuie executată în conformitate cu prevederile producătorilor și a reglementărilor legale în domeniu. Firma noastră este Partener service - recomandat BOSCH.

6. Autorizarea de funcționare și verificare tehnică periodică. Conform legislației în vigoare, centralele trebuie să aibă autorizarea de funcționare la prima punere în funcțiune și din 2 în 2 ani trebuie făcută verificarea tehnică periodică. Autorizarea de funcționare la prima punere în funcțiune pentru centralele comercializate de noi este GRATUITĂ.

Copyright ©  2015 Congal Instalterm